FABRIZIO CORONA:

'Volio sam ga kao oca!'

30.09.2010 u 10:55

Bionic
Reading

Nakon što je talijanski poduzetnik Lele Mora izjavio da je bio u homoseksualnoj vezi s Fabrizijem Coronom, bivši suprug Nine Morić najavio je da će iznijeti svoju stranu priče u emisiji na talijanskoj televiziji

'Nikad nisam bio njegov ljubavnik! Naš odnos je bio onakav kakav imaju otac i sin i ja sam njega volio kao vlastitog oca', kaže Fabrizio Corona (36) i za subotu najavljuje svoju stranu priče na talijanskoj televiziji.

Podsjetimo, talijanski poduzetnik Lele Mora izjavio je da je bio u homoseksualnoj vezi s Fabrizijem Coronom i da mu je u to vrijeme kupio više automobila i poklonio mu veliku količinu novca za stan.

'Kupio sam Coroni osam automobila, od Audijevog kabrioleta do Bentley Continentala. Kupio sam mu i stan u ulici De Cristoforis u Milanu, odnosno dao sam mu oko 1,5 milijuna eura gotovine koju je trebao iskoristiti za kupnju stana', izjavio je 55-godišnjak istražiteljima, a prenijeli su talijanski mediji.

Corona je sve njegove izjave demantirao i kao jedini razlog za notorne laži vidi osvetu. Tvrdi da mu nije htio posuditi novac, a pretpostavlja da ga je dodatno razljutila Belen Rodriguez (25), djevojka s kojom je trenutačno u vezi. Ona se, naime, pravila da ne poznaje Moru, a upravo ju je on otkrio na početku njene manekenske karijere. Fabrizio dodaje da za sve stvari za koje Mora tvrdi da mu ih je poklonio ima račune pa može dokazati da ih nije dobio kao dar u zamjenu za ljubavne usluge. Nina Morić je pak za talijanski časopis Chi izjavila da je još 2004. godine saznala da je Fabrizio u vezi s estradnim menadžerom Morom. Kaže da je šutjela jer je katolkinja i vjernica.