VLATKA POKOS:

Snimila bih reality kad bi mi bili spremni platiti

30.09.2010 u 08:21

Bionic
Reading

Vlatka Pokos nam se već neko vrijeme smiješi s jumbo plakata kojim se reklamira nadolazeći Sajam vjenčanja. Premda nisu svi komentari bili pozitivni, Vlatka ne gubi duh, već smatra da izgleda sjajno i da takav događaj ne mora nužno reklamirati djevojka od 20 godina

'Fascinirana sam količinom zlobe i zločestoće, po ne znam koji put, u nekim reakcijama na to što sam ja na Danima vjenčanja', rekla je Vlatka Pokos za Index.hr te dodala da smatra da nema ništa loše u tome da žena njezinih godina reklamira ovakav događaj.

'Živimo u 21. stoljeću, dakle žene se udaju i u mojim godinama, ali i mlađe i starije. I umjesto da te iste podrže ideju da Dane vjenčanja reklamira žena koja zna o čemu govori, a ne nekakvo naivno dijete koje nema pojma u što se upušta, one kritiziraju', kaže Vlatka.

Također, nimalo se ne srami toga kako izgleda na plakatu, već upravo suprotno, smatra da izgleda sjajno, a da su svi negativni komentari samo izraz ljubomore. 'Na djelu je ženska zloba. Pa zar nije lijepa poruka to što Dane vjenčanja podržava jedna zrela i izgrađena žena koja, nakon svega što je prošla, i dalje vjeruje u ljubav i vjenčanje?' rekla je za Index.

Atraktivna voditeljica će u petak odraditi humanitarnu modnu reviju, a na pitanje bi li bila spremna snimiti reality o svom životu, rekla je:

'Zanimljiva ideja. Bilo bi zanimljivo, a svi bi još i vidjeli da znam kuhati, peglati i pospremati. Zanimljivo, ali ne znam bi li mi to bili spremni platiti.'