SEVERINA

'Ne žalim ni za čime što sam napravila u životu'

09.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Severina je demantirala navode o svojoj trudnoći, ali kaže kako je za nju psihički i fizički bila spremna još u dvadesetima no tada se nije opterećivala. Pravo vrijeme za dijete je, veli Seve, onda kada se dogodi

Iako se o njoj pisalo i dobrih i loših stvari, popularna pjevačica Severina tvrdi da nema u životu situacija koje bi izbrisala.

'Sve što sam u životu radila, radila sam iz srca, tako da ne žalim ni za ničim propuštenim, a i ni zbog čega što sam napravila', rekla je Severina za tjednik Extra.

Kada je bila sa svojim dragim Slavkom Šajinovićem na Tajlandu, Severina je punila stupce viješću da je u drugom stanju. Ona to odlučno demantira te tvrdi da, kad bi do trudnoće došlo, to sigurno ne bi skrivala.

Na pitanje je li sada u tridesetima spremna odreći se karijere i posvetiti se ulozi majke, Severina kaže da je na to bila spremna i u dvadesetima, ali da se time nikada nije opterećivala.

'Vrijeme je valjda onda kad se dogodi, kad ostaneš trudna. Mogla bih živjeti bez pozornice. Nisam još dosad pokušala. Od svoje osme sam na pozornici, tako da ne znam kako bi to izgledalo. Promijenila bih stil života, ali mislim da bih uz dobru organizaciju sve mogla', rekla je Severina.

Osim što je dobila nagradu za najbolju pjevačicu zabavne glazbe, ovih je dana iz kolekcije igračkih karata Severina u javnost procurila prva karta.

Riječ je o kartama koje su tiskane u naknadi od 5.000 kutija te 100 limited edition luksuznih kutija, koje će na tržište izaći ove godine.

Serija fotografija nazvanih 'Boemska Severina', koje smo imali prilike vidjeti još prošli tjedan i koje su objavljene na stranici SeveFunClub, nastala je u suradnji s modnim stilistom Viktorom Dragom, Dallas Recordsom, Formasanom i Spiru Teinom