HALIT ERGENC:

Spojila nas je tragedija, no Berguzer mi je vratila vjeru u život

29.09.2010 u 13:06

Bionic
Reading

Turski glumac poznat po ulozi Onura u popularnoj sapunici '1001 noć' prolazio je kroz teško razdoblje nakon samoubojstva 23-godišnje nećakinje

Plavooki glumac Halit Ergenc, Onur iz serije '1001 noć', očarao je brojne žene, donosi Story. Međutim, u njegovom srcu postoji mjesto samo za njegovu suprugu Berguzer Korel s kojom se zbližio tijekom snimanja popularne serije. Njegov otac AliErgenc bio je poznati glumac, a iako na početku nije krenuo tim putem, već je upisao studij brodogradnje, kasnije je ipak otkrio umjetničku crtu u sebi.

'Sinovi se obično ugledaju na očeve, a ja sam radio upravo suprotno. Želio sam biti drugačiji od tate, ne želeći pjevati ni glumiti, pa sam upisao brodogradnju. Uskoro sam se počeo pitati je li to uistinu dobar izbor za mene. Instinkt mi je bio na jednoj, misli na drugoj, a mašta na trećoj strani', objasnio je 40-godišnji Halit, čije je ime često na popisu najzgodnijih muškaraca u Turskoj. Postao je seks-simbol i u svim zemljama u kojima se sapunica prikazivala, a ljubav svog života pronašao je 2008. na snimanju, kad se počeo zbližavati s Berguzar nakon što su oboje ostali bez očeva.

'Snimanje serije '1001 noć' u potpunosti je promijenilo moj život. Bilo je to vrlo teško, ali i lijepo razdoblje. Ni Berguzar ni ja nismo mogli izbjeći jake emocije koje su nas preplavile. Ljubav je bila jača od nas, a otkako smo dobili sina, svijet je za nas postao jedno novo mjesto. Bit ćemo najsretniji ako dobro odgojimo sinčića i naučimo ga da samostalno donosi odluke', rekao je ponosni tata.

Osim što mu je podarila sina Alija, supruga mu je i vratila vjeru u život. Naime, omiljeni Halit bio je u teškoj depresiji prije dvije godine, nakon što je njegova 23-godišnja nećakinja Melis počinila samoubojstvo skočivši s četvrtog kata obiteljske kuće, a iz tog stanja nije ga mogla izvući ni tadašnja supruga Gizem Sojsaldi. Zbog svega što mu se dogodilo, slavni glumac nije bio spreman na ulogu tate pa je supruzi s kojom je bio osam mjeseci u braku savjetovao pobačaj. Premda su od toga prošle tek dvije godine, popularni Onur se uz Šeherezadu osjeća kao potpuno nov čovjek, a ona i njihov sin Ali zauzimaju najvažnija mjesta u njegovu srcu.