Estrada FABRIZIO SVE IZIGRAO

Nina Morić: Bila sam ranjena žena i ne mrzim Moru

'Ne mrzim Lelea Moru, osjećam se kao povrijeđena žena. Ja sam bila ranjena supruga, a on treća osoba. Fabrizio je izigrao Moru, kao što je učinio sa mnom' izjavila je Nina Morić za tjednik Chi, nakon što je procurila vijest da je Fabrizio Corona navodno imao homoseksualnu vezu

Talijanski poduzetnik Lele Mora izjavio je da je bio u homoseksualnoj vezi s Fabriziom Coronom te mu u to vrijeme kupio osam automobila, od Audi kabrioleta do Bentley Continentala, kao i stan u ulici De Cristoforis u Milanu.

Sve se to navodno odvijalo od 2004. do 2006. dok je Fabrizio Corona bio u braku s Ninom Morić.

Poznanstvo Corone i menadžera More datira još iz vremena kada je Fabrizio bio vrlo mlad te se, zahvaljujući svom ocu, poznatom novinaru Vittoriju Coroni, brzo uvukao u svijet poznatih. Već početkom 1990-ih, Corona je počeo surađivati s tvrtkom Lelea More kojeg je razočarao u trenutku kad je ovom pomoć bila najpotrebnija. Mora je nekoć, da bi pomogao Coroni, prodao cijelu svoju kolekciju skupocjenih satova, no Corona je njemu, kad ga je, pred bankrotom, optužen za veliku pronevjeru novca, molio za pomoć, hladnokrvno zatvorio vrata pred nosom. Tako se Mora odlučio na izdaju, piše Večernji list.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više