'OČAJNA KUĆANICA'

Mama glumici Teri Hatcher našla muža u Dubrovniku

Bionic
Reading

Majka poznate holivudske glumice Teri Hatcher, koja igra jednu od naslovnih uloga u popularnoj seriji 'Kućanice', boravila je u Hrvatskoj i upravo joj ovdje našla idealnog muža. Hoće li Teri poslušati majku, treba tek vidjeti

Dubrovački turistički vodič Luka Vidak našao se sasvim slučajno u središtu pozornosti američkih i engleskih medija nakon što ga je majka glumice Teri Hatcher proglasila idealnim mužem za svoju kćer, piše Slobodna Dalmacija.

Esther Hatcher zabrinuta je za kćerku koja je ušla u peto desetljeće života, a još uvijek je sama, a Luku je upoznala u Dubrovniku koji je posjetila u sklopu krstarenja Mediteranom.

'A što reći, laska mi ako gospođa smatra da sam ja idealan, ali daleko je Amerika', bio je skroman Luka. Majka je bila toliko odlučna u namjeri da je mailom kćerki poslala zajedničku fotografiju iz Dubrovnika, no Luka ni kad je čuo prezime nije povezao o kome se radi.

Bezazleni susret i šala medijskom su temom postali kad se Teri, gostujući u talk showu američke TV kuće ABC, požalila kako joj majka putuje po svijetu i traži muškarca te da joj je javila da je idealnog kandidata pronašla u Hrvatskoj, u Dubrovniku, prenosi Slobodna Dalmacija. No nije ju impresionirala majčina karakterizacija Luke kao nezahtjevnog momka.