ZA BRAKA S NINOM MORIĆ

Fabrizio Corona bio u homoseksualnoj vezi?

27.09.2010 u 20:53

Bionic
Reading

Talijanski poduzetnik Lele Mora izjavio je da je bio u homoseksualnoj vezi s Fabriziom Coronom i da mu je u to vrijeme kupio više automobila i poklonio mu veliku količinu novca za kuću

'Kupio sam Coroni osam automobila, od Audi kabrioleta do Bentley Continentala. Kupio sam mu i stan u ulici De Cristoforis u Milanu, odnosno dao sam mu oko 1,5 milijuna eura gotovine koju je trebao iskoristiti za kupnju stana', rekao je Lele Mora istražiteljima, a prenijeli su talijanski mediji.

Sve se to odvijalo, ustvrdio je Mora, od 2004. do 2006. godine dok je Fabrizio Corona bio u braku s našom Ninom Morić. Kako je to izjavio u istrazi o utaji poreza, postoji mogućnost da Fabrizija koristi tek kao alibi za neplaćene pristojbe.

Kako god, svjedočanstvo Lele More dodaje još jedan skandal ionako dovoljno skandaloznom Coroni koji je posljednjih godina završio u zatvoru zbog ucjena paparazza, rastao se od naše Nine Morić nakon što ju je prevario s Belen Rodriguez, koju je u međuvremenu stigao izbaciti iz stana.