Estrada KATARINA RADIVOJEVIĆ:

'Dobrih frajera ima sve manje'

  • Autor: tportal.hr
  • 27.9.2010 13:30:38
  • 27.9.2010 12:09:56

Zvijezda serijala 'Najbolje godine' komentirala je svoj navodni sukob s Nikolinom Pišek i opisala što misli o paparazzima

Srpska glumica Katarina Radivojević u intervjuu za beogradski press komentirala je napise srpskih medija o njezinom navodnom sukobu s Nikolinom Pišek.

'Nije mi jasno zašto u mojoj zemlji mene kao Srpkinju određeni mediji pokušavaju predstaviti kao negativca u želji da insceniraju sukob s jednom Hrvaticom, a da hrvatski mediji to čak nisu ni prenijeli. Kako bi prikrili ružne stvari srpske svakodnevice, izmišljaju moj sukob s djevojkom koju u tom trenutku nisam ni poznavala. Kasnije smo se upoznale, a nedavno smo snimile i zajedničke scene', kaže glumica iz serijala 'Najbolje godine'.

Glumica objašnjava da između hrvatskih i srpskih nema nikakve razlike.
'Dobar frajer je dobar frajer, gdje god da se nalazi na svijetu, ali ih je, nažalost, sve manje.'

A za nju je pravi muškarac onaj koji ima hrabrosti prići joj, ostati uz nju i podržati ju kad joj je teško. Objasnila je i što misli o paparazzima:

'Poznato je da sam nudist, poput mnogih javnih osoba kod nas i u svijetu. To je moja privatna stvar i to bih bila i da se ne bavim glumom. Boravila sam na prilično napuštenim plažama i otocima, ali sam imala tu nesreću da ljudi koji nemaju nimalo morala, a pritom nisu ni profesionalni fotografi, trče za mnom i uspijevaju napraviti takve fotografije. Poznato je i da se nikada nisam slikala za Playboy i slične časopise tendenciozno, da bih prikazala svoju golotinju i na taj način plasirala sebe. Svako moje obnaživanje bilo je isključivo u filmovima radi uloga koje sam tumačila', zaključila je glumica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više