DINO I IVANA:

'Nećemo o Vlatki Pokos'

27.09.2010 u 09:30

Bionic
Reading

Datum vjenčanja sve je bliži, a Dino i Ivana bacali su se na traženje konkretnih stvari, pa pritisak sve više uzima maha

Dino i Ivana ne slažu se oko prstenja, prenosi 'Red Carpet'. Tako da su se našli u nedoumici. Ivana želi nešto klasično, a Dino želi nešto moderno. 'Ne možemo imati različite vere. Meni prsten znači ljubav', rekla je Ivana za reality 'U dobru i zlu'.

Osim prstenja, mladi mladenci su se bacili u potragu za odijelom i vjenčanicom. Vozeći se tik do plakata na kojem je bila Vlatka Pokos u vjenčanici, Ivana je pitala hoće li izabrati vjenčanicu a la Vlatka Pokos, a Dino ju je nazvao nesuđenom. 'Misliš nesuđenom Bubičić?' rekla je Ivana, a on je promijenio temu. 'Nećemo o tome', rekao je Dino kroz smijeh.

Ivana želi jednostavnu vjenčanicu. 'Bez puno čipke, šljokica te da ne bude to parada kiča. Ne volim biti pretjerana.' Tako da potraga još traje. Dino je odmah našao lijepo odijelo, ali nije rekao je li njegova odluka konačna. Izgleda da je pritisak na mladence sve veći što se bliži datum vjenčanja.