Estrada RADOLFI NAŠAO LJUBAV

Vlatkin bivši zaprosio novu djevojku

Vlasnik teretane Core Gym i bivši dečko voditeljice Vlatke Pokos, Željko Radolfi, otkrio je da je pronašao ljubav, zaručen je i uskoro se ženi

Poduzetnik Željko Radolfi, vlasnik teretane i bivši dečko Vlatke Pokos, rekao je za magazin Extra da je napokon našao ljubav te je zaprosio svoju djevojku, 36-godišnju pravnicu Mihaelu Adamović.

Mihaela je uspješna odvjetnica s impresivnom biografijom. Radila je kao zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu, bila je savjetnica ministra u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, u istom ministarstvu postala je i ravnateljica Uprave za inspekcijske poslove, a nedavno je postala i predsjednica Upravnog vijeća Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Radolfi je priznao da ga Mihaela čini sretnim te da je uz nju našao pravu ljubav. 'Dobro ste čuli. Napokon imam ljubav, sretan sam i zaručen', potvrdio je Radolfi.

Par je zajedno proveo ljetni odmor na Korčuli nakon kojeg se odlučio na zajednički život i planiranje budućnosti. 'Ona je izuzetno zanimljiva žena snažne osobnosti. Uživamo i lijepo nam je', rekao je Radolfi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više