HALIT ERGENC:

Uvijek sam spreman boriti se za ljubav

27.09.2010 u 07:17

Bionic
Reading

Zvijezda turske sapunice Halit Ergenc progovorio je za hrvatske medije o tome kako mu je TV serija '1001 noć' promijenila život, donijela popularnost i ljubav života

Premda se ne smatra ambicioznom osobom, Halitu Ergencu gluma je donijela mnogo više nego što je mogao slutiti. Tom 40-godišnjem turskom glumcu, serija '1001 noć' značila je prekretnicu u svakom pogledu.

Osim što mu je uloga bogatog neženje Onura Aksala priskrbila popularnost kako u Turskoj, tako i u arapskim i balkanskim zemljama, donijela mu je i ljubav života, piše magazin Extra. S Bergüzar Korel (28) oženio se u kolovozu prošle godine, a prije osam mjeseci rodio im se sin Ali. Bergüzar kaže da im svako jutro budi njegovo gugutanje koje ih nasmijava do suza.

'Zasad mi je najvažnije provoditi dovoljno vremena s Alijem i posvećivati mu dovoljno pažnje. Još ne planiramo drugo dijete', kaže Halit.

Zbog snimanja serije 'Beskrajna pjesma', Bergüzar boravi u Izmiru, a Halit u Istanbulu glumi u seriji ulogu Sulejmana Veličanstvenog. Oboma razdvojenost teško pada, ali svaki slobodan vikend koriste da se vide s obitelji, prenosi Extra. 'Jako mi je teško. Nedavno sam zbog uloge u filmu morao biti odsutan cijeli mjesec. Ne mogu vam opisati koliko mi je to bilo teško. I ove ćemo sezone Bergüzar i ja biti razdvojeni jer snimamo u različitim gradovima. Uopće ne znam kako ću to izdržati', priznao je glumac.

Ljubavna priča između Halita i Bergüzar nije prošla bez skandala. On je zbog nje ostavio suprugu, a ona zbog njega dečka, što je izazvalo negativne reakcije nekih turskih medija.