ZBOG NAPADA

Russell Brand mogao bi biti deportiran iz SAD-a

20.09.2010 u 19:43

Bionic
Reading

Britanski glumac i komičar Russell Brand mogao bi biti deportiran iz SAD-a zbog napada na fotografa u toj zemlji, piše britanski The Mirror

Nakon što je nedavno fizički nasrnuo na fotografa, Russell Brand bi mogao ostati bez vize te bi mogao biti deportiran iz SAD-a. Fotograf Marcello Volpe je, kako tvrde neki izvori, pokušao fotografirati Russellovu zaručnicu ispod haljine, na što ga je Brand odgurnuo.

Netko će reći da to i nije pretjerana reakcija, no s fizičkim napadima u SAD-u nema zezanja. Glasnogovornik američke Službe za imigraciju rekao je da ovakvo što može rezultirati osudom za kriminalno djelo fizičkog napada, što pak može značiti oduzimanje vize. 'Osoba kojoj se oduzme viza ulazi u proces deportacije, što znači da bi mogla biti izbačena iz zemlje, i to zauvijek', rekao je.

Ovo su prilično loše vijesti za Branda, koji se sa zaručnicom Perry namjerava oženiti u SAD-u. Ipak, Russell cijeli incident nije primio naročito teško, izjavivši na Twitteru da je postao 'puno sposobniji kriminalac' otkad je u zatvoru pokupio nekoliko savjeta.