KARIJERA U ZASTOJU?

Javier Bardem jedva čeka da postane otac

20.09.2010 u 11:12

Bionic
Reading

Španjolska zvijezda filma 'Nema zemlje za starce' objašnjava da nema pojma kako će uskladiti poslovne i roditeljske obaveze, a njegova supruga Penelope Cruz nimalo se ne zabrinjava

Javier Bardem jedva čeka da postane otac, a bio je prilično suzdržan u davanju izjava otkad je na predstavljanju filma 'Jedi, moli, voli' u kojem glumi s Juliom Roberts, potvrdio da sa suprugom, španjolskom zvijezdom Penelope Cruz očekuje prvo dijete.

'Vrlo sam sretan i nemojte od mene očekivati da vam otkrijem nešto više', rekao je glumac te objasnio da još nije siguran kako će uskladiti poslovne i roditeljske obaveze. 'Malo je prerano da se počnem baviti time. Uskoro ću saznati kako će to izgledati.'

Njegova odabranica, lijepa zvijezda filmova Pedra Almodovara, potvrdila je da jako želi postati majka, pa je otvorena i za opciju usvajanja.

'Obožavam djecu. Možda ću usvojiti 20-ero djece. To je moj san iz djetinjstva. Želim imati i svoju djecu, ali i usvojenu. Već neko vrijeme imam osjećaj da moj život neće biti potpun ako ne usvojim dijete. Mislim da ću biti savršena majka', tvrdi lijepa Španjolka.