Estrada MIMO PROTOKOLA

Mario Valentić svratio kod Josipovića pa priveden

Četveročlani tim, u kojem je bio i glumac Mario Valentić, sudjelovao je u urbanoj orijentacijskoj utrci Men’s Health Urban Challenge. Na putu od Avenue Malla do Tuškanca zalutali su na Pantovčak i privedeni na policiju

'Predsjedničko osiguranje zapazilo nas je tek kraj izlaza. Izgubili smo puno vremena zaobilazeći dvore, pa smo odlučili skratiti put. U prvi trenutak mislili su da smo njihovi dečki iz osiguranja koji imaju trening. Tek kraj izlaza iz predsjedničkog imanja shvatili su da smo ondje bez odobrenja. Onda su nas zaustavili', rekao je za 24sata Mario Valentić (30).

Bivšeg Mistera Hrvatske, njegova kolegu i dvojicu Slovenaca u subotu oko 16 sati privela je vojska, jer su neovlašteno upali u kompleks predsjedničkih dvora na Pantovčaku. Budući da su dečki bili u civilu, pozvali su policiju. Na ispitivanju su bili pola sata, nakon čega su pušteni, potvrdili su u policiji.

'Bila je to prava pustolovina, no ovim putem želim se ispričati policiji i vojsci ako smo uzrokovali probleme', dodao je Mario Valentić.

Glumac i bivši mister ističe da je prvi put priveden u policiju.

'Nisam se nikad vozio u policijskom vozilu, tako da mi je ovo bila velika avantura', istaknuo je Mario.

Dečki su činili jedan od 50 timova urbane orijentacijske utrke u sklopu koje su morali skakati u bazen i roniti te biciklima, javnim prijevozom i trčanjem što prije obići Zagreb. Iako je Valentić bio blizu Tuškanca, gdje je završavala utrka, izgubio se u šumi koja je 'štitila' predsjednikov posjed. Nakon izlaska iz policijske postaje, prenose 24sata, Mario se s ekipom vratio na Pantovčak i završio utrku.

'Sigurno bismo pobijedili da se nismo izgubili, a ovako smo završili tek četvrti', istaknuo je Mario.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više