MAJA ŠUPUT POZIVA

Dođite mi u svatove!

19.09.2010 u 12:22

Bionic
Reading

Dolazak na proslavu osmog rođendana Hemingwaya za pjevačicu je bio neizostavan zbog nekoliko razloga. U prvom redu, za ljubav vlasnika kluba Marija Kovačevića, da bude uz svog dragog na njemu tako važan dan, ali to nije sve

Mario Kovačević i Maja Šuput

'Moj Mario bio je posebno uzbuđen, a ja najbolje znam koliki je trud uložio u sve ovo, pa smo se danima unaprijed zajedno veselili proslavi. Ali, i da ga ne poznajem, došla bih, jer sam u Hemingway izlazila i prije naše veze, s prijateljima i svaki put smo se zabavili kao da je rođendanski!' kazala nam je poslovično vrckasta Maja Šuput, koja je blistala u pripijenoj mini-haljini marke French Connection. Šljokičasta opravica u bijelim i bež nijansama nije slučajan odabir već, povjerila nam je, malo javno isprobavanje outfita za skorašnji događaj.

'Ha ha, ne udajem se još, nego snimam spot za svoju 'Svatovsku pjesmu'. Uz profesionalne glumce, trebat ćemo i stotinjak statista, pa ovom prilikom pozivam zainteresirane da se jave na e-mail inmusica@inmusica.hr. Važno je samo da su punoljetni, jer će se piti i veseliti kao na pravoj svatovskoj veselici!' završila je Maja.