SIMPATIČAN JOJ I NEPOTIZAM

Dolores Lambaša ponosna na Petru Sanader

Bionic
Reading

Osvrćući se na vijest o prvoj holivudskoj ulozi Petre Sanader, kćeri odbjeglog premijera Ive Sanadera, Dolores Lambaša je izjavila da je vrlo ponosna na svoju kolegicu koju je upoznala na Akademiji. Svjesno ili nesvjesno, pokazala je i simpatije prema nepotizmu

'Da smo u Bosni i Hercegovini, tamošnji bi mediji zasigurno slavili upjehe svojih ljudi vani. Iako kod nas to nije praksa, što smo se uvjerili na primjerima Blanke Vlašić i Gorana Višnjića koje mediji nisu štedjeli, ja sam jako ponosna na svoju kolegicu', izjavila je za zagrebancije.com Dolores.

Lambaša priznaje da do sada nije gledala Petru Sanader kako glumi pa ne može objektivno prosuditi o njezinu uspjehu, ali se dosjetila anegdote s predstavljanja mladih glumaca koju je ispričala novinarima zagrebancije.com, pokazujući pritom, vjerojatno nesvjesno, simpatije prema nepotizmu.

'Ona je upisivala kad sam ja bila druga ili treća godina i jako me se dojmila na predstavljanju. Svi su rekli nešto kao Ja sam Luka, volim voziti bicikl i rolati se po Jarunu. Petra je bila jako simpatična i debeljuškasta, stala je pred nas i samouvjereno rekla: Ja sam Petra Sanader i upisala sam akademiju iz prve. Pogodite zašto?!