GIANCARLO FISICHELLA

Iako sam oženjen, volim vidjeti lijepe manekenke

17.09.2010 u 19:24

Bionic
Reading

Legenda Formule 1 Giancarlo Fisichella prisustvujući otvaranju prvog Auto Motor Showa Zagreb, u pratnji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, progovorio je o zvjezdanom životu vozača Formule 1

'Oženjen sam i imam troje djece te me zapravo ne zanima ludi noćni život niti manekenke, ali svakako je jedna od blagodati mog posla puno putovanja, after partyji i lijepe žene', komentirao je Giancarlo svoj 'naporni' životni stil.

'Vozeći Formulu 1 upoznao sam gotovo sve zemlje svijeta, bio na najluđim partyjima, no sada je sve to iza mene i samo želim provoditi vrijeme sa svojom obitelji', rekao je skromni Fisichella.

Slavni vozač Formule 1 osvrnuo se i na svoj posjet Zagrebu i Hrvatskoj, za koju kaže da je prekrasna te će se svakako potruditi opet doći.

'Hrvatska je prekrasna zemlja i bilo bi zgodno tu organizirati natjecanje Formule 1, ali to nažalost još uvijek nije moguće jer je potrebno izgraditi potrebnu infrastrukturu. A to je dosta skupo. Ovo je moj prvi dolazak u Hrvatsku i moram priznat da sam Zagrebom vrlo ugodno iznenađen. Arena Zagreb je prekrasna i pravo je mjesto za održavanje Auto Motor Showa. Posjetitelji će imati prilike vidjeti vrhunske sportske automobile i motore te atraktivne akrobacije kroz tri dana programa.'