MODNI KRIK

Cigi otkrio narukvicu koja ispunjava želje

17.09.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Popularnu narukvicu Power Balance nose sve svjetske face, a kod nas je prvi taj trend otkrio stilist Neven Ciganović koji je na prvoj večeri Dove Fashion.hr-a nosio čak njih tri

Nedavno je u jednom engleskom časopisu objavljen članak o narukvici koja svima koji je nose u život unosi mir i balans, a pomaže i ostvarenju želja. Iako je prvotno napravljena za sportaše kojima su snaga i uravnoteženost u karijeri izrazito važne nije trebalo dugo da da ih otkriju i drugi, pa su tako 'hologramske' narukvice postale pravi hit među svjetskim celebovima. Košarkaš LA Lakersa Lamar Odom ne izlazi na teren bez svoje 'male crne narukvice', dok se sestre Kardashian zaklinju na njihovo moćno djelovanje.

Kako Hrvatska često zaostaje za svjetskim trendovima, ovaj put obraz nam je osvjetlao Neven Ciganović koji popularni modno-zdrastveni detalj ima u svim bojama, pa ih mijenja ovisno o outfitu.

Nas je zanimalo koliko su njemu Power Balance narukvice promijenile život, na što nam je otkrio da se, otkako ih nosi, osjeća sve bolje.
'Ne znam koliko je to placebo, a koliko stvarni rezultat, ali otkako nosim popularne hologramske narukvice, puno sam opušteniji i smireniji. Imam ih već neko vrijeme i osjećam da me svakodnevno pomalo centriraju, no ipak sam ja stilist, pa mi je svakako i činjenica da su lijepe i moderne nije naodmet', našalio se Neven koji nam na kraju nije htio otkriti koju je želju zamislio kako se ne bi dogodilo da se ne ostvari.