SEKS BOMBA SOLIRA

Iva Jerković: Udaja mi nije ni u peti

17.09.2010 u 11:16

Bionic
Reading

Već tradicionalno svake godine atraktivna voditeljica se pojavi na Dove Fashion.hr-u samo kako bi nosila haljinu jednog kreatora Ivice Skoke, i to ne bilo koju, već uvijek - vjenčanicu

Iva je i ove godine na Dove Fashion.hr-u, u mnoštvu crnih, ponijela dugu bijelu haljinu i mora se priznati da joj zaista dobro pristaje te bi se moglo zamisliti da pistu zamjeni oltarom.

Time se manekenka izdvojila od ostalih modela koji su nosili reviju obavijenu klasičnom crnom, inspiriranu gothic chicom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Dok nije bila na pisti, lijepa brineta, pojavila se u vrućim hlačicama i kombinaciji koja je isticala njene duge noge, besprijekornu liniju i bujne grudi ali svejedno nije bila u potpunosti zadovoljna odabirom kreatora.

'Ne znam zašto me svi stalno stavljaju u ove vjenčanice, a meni ni u peti da se udam. Mislim da mi moj prijatelj Skoko uporno želi poručiti da se trebam udati, ali ja vjerujem da sam, u vremenima kad je 'Sex i grad' pomakao granice baš svega, još uvijek mlada i imam još dosta vremena za udaju i djecu', rekla nam je vesela Iva.