BOLAN KRAH BRAKA

Rastali se Filip i Nađa Nola

16.09.2010 u 11:41

Bionic
Reading

Nakon 16 godina braka, glumica koju publika pamti po ulozi u sapunici 'Dolina sunca' iselila se iz stana u kojem je živjela sa suprugom i kćeri

Zagrebačkog glumca Filipa Nolu (43) napustila je supruga Nađa Perišić-Nola nakon 16 godina braka, piše Gloria. Još donedavno, glumci su bili primjer drugima kako u dugogodišnjoj vezi održati ljubav, uzajamno poštovanje i razumijevanje, baš zato je sve koji ih poznaju šokirala vijest da nisu zajedno. Glumica se, naime, iselila iz stana u centru grada koji su nedavno kupili. To je potvrdio i Filip Nola zamolivši da ga se poštedi daljnjih pitanja o tome što je njegovu suprugu navelo na taj korak.

Nakon zajedničkog ljetovanja i povratka u Zagreb, 43-godišnja glumica koju publika pamti kao zlicu Renatu Vitezović-Wolf iz sapunice 'Dolina sunca' iselila se iz njihovog zajedničkog doma i unajmila stan u njegovoj neposrednoj blizini. Razlog zbog kojeg je željela ostati blizu supruga je njezina 21-godišnja kći Ivana, rođena u vezi s poduzetnikom Vinkom Grubišićem, koju Filip Nola voli kao vlastito dijete. Ona će, bez obzira na bolan krah braka, zauvijek vezati dvoje glumaca.