Estrada TARIK FILIPOVIĆ

Navijam za isti klub, a i ženi ću biti vjeran

Tarik Filipović ne voli promjene pa tako ne razmišlja o mijenjanju kazališta, žene ili nogometnog kluba za koji navija

'Ja sam vjeran: navijam za isti nogometni klub, sad kad sam našao ženu, bit ću vjeran i njoj, a pogotovo nemam razloga mijenjati kazalište, jer Kerempuh je meni, što se toga tiče, savršen', rekao je Tarik Filipović za Gloriju.

Nakon ljetnog odmora, Tarik se svim silama baca na posao. Vraća se na male ekrane, kazališne daske i pred filmske kamere. Tko želi biti milijunaš? je završena priča, bar zasad, a Tarika ćemo gledati na TV-u u ulozi voditelja u povratničkom showu 1 protiv 100. Također, sa starim kazališnim partnerom Reneom Bitorajcem radi na novoj predstavi za koju su napisali tekst zajedno sa Zoranom Lazićem, s kojim su radili i na Bitangama i princezama.

Što se tiče velikih platna, 'poslije nove godine trebao bih početi snimati jedan film u Sarajevu s Enverom Puškom. On je zamislio da taj film bude o izborima u Bosni, da se osvrne, onako s gađenjem, na cijelu politiku i na tu zemlju koju su uništili i još joj ne daju da diše. Mnogi će se prepoznati u tom filmu. Mislim da će takvim scenarijem privući masu normalnih, pozitivnih Bosanaca i Hercegovaca, no teško će naći sponzore', rekao je Tarik.

Uz sve to, Tarik je spreman i na treće dijete. 'Ne najavljujem, ali želja je uvijek tu. A vidjet ćemo, pita se i moju suprugu. Naravno, oboje želimo još djece.'
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više