Estrada IVA ŠULENTIĆ:

'Želim da me svi slušaju k'o Lady Gagu'

Mezimice TV ekrana, Mia Kovačić i Iva Šulentić, postale su i radijske voditeljice te svojim glasićima kreću u osvajanje slušatelja

Dugo, dugo ih već znamo i rado gledamo u ulozi TV voditeljica, a sada su Iva Šulentić i Mia Kovačić postale i radijske voditeljice. Mia, k tome, piše i za Story Book...

'Želim da me svi slušaju k'o Lady Gagu', rekla je Iva za Stars. Iva je već godinu dana na radio Anteni pa su je primijetili lovci na talente drugog radija, a Mia je u svemu nova, no odgovorna je i dobro se snalazi.

'Zadnjih mjesec dana samo to sanjam i budim se noćima. Stalno mislim da sam krivo podigla klizač... Vikendima se isto znam probuditi u pet ili šest ujutro misleći da kasnim na posao', rekla je Mia koja je dobila jutarnju smjenu. U eter ulazi u šest ujutro i izlazi u deset sati prijepodne.

Djevojke su otkrile da radio ima svojih prednosti. 'Možeš doći u pidžami na posao!' kaže Iva koja od sada mora i tiho pričati kako bi očuvala glas. Mia se pak nadovezala kako ipak ne može toćat' noge u lavoru jer ne može ni čašu vode unijeti unutra. 'Puno je te tehnike, možemo se spržit', rekla je. Svi koje vidi na hodniku su, kaže, zakon. 'Barbara Kolar, Ivan Vukušić, Irina Čulinović, svi te tapšu po ramenu i kažu da se držiš', istaknula je.

U eter cure, kažu, ne brbljaju bez veze. Mia kaže kako je svaka minuta pripremljena i nema praznog hoda, dok je Ivi bitna muzika, jer niti sama ne voli kad pričaju i pričaju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više