KRAJ EMISIJE

Oprah počastila publiku putovanjem u Australiju

14.09.2010 u 14:13

Bionic
Reading

Kraljica američkog talk showa najavila je kraj emitiranja nakon 25 godina rada, a za kraj priredila je gostima u studiju posebno iznenađenje

Publika u talk showuOprah Winfrey doživjela je čudesno iznenađenje i zapala u ekstazu: počela se grliti i vrištati kad je voditeljica svakog od njih pozvala na osmodnevni izlet u Australiju. To nije jedino iznenađenje koje je Oprah priredila svojim vjernim obožavateljima: avionom koji će ih prevesti na lokaciju rajskog odmora pilotirat će holivudska zvijezda John Travolta. Dramatično velikodušna gesta bila je svojevrsna proslava snimanja zadnje sezone njezinog programa koji će s emitiranjem prestati 9. listopada 2011, nakon 25 godina emitiranja.

To nije prvi put da je kraljica američkog talk showa zaprepastila gledateljstvo svojom velikodušnošću. Jednom prilikom poklonila je automobile svim gostima u studiju.

'Ovo je moja posljednja prilika da napravim nešto veliko. A kad želite učiniti nešto takvo, želite imati uz sebe svoju dugogodišnju publiku. Počela sam razmišljati kamo bih voljela otputovati i kako da vas sve povedem sa sobom. Idemo u Australiju!' zavrištala je Oprah i izazvala opće oduševljenje.