POVISILA KRITERIJE

Vlatku Pokos proganjaju mlađi muškarci

14.09.2010 u 10:20

Bionic
Reading

Seksipilna 40-godišnjakinja otkrila je da još nije naišla na pravog: naime, ili je snube neozbiljni mladići ili su pak potencijalni partneri često oženjeni muškarci

U intervjuu za InMagazin Vlatka Pokos izjavila je da još nije pronašla ljubav svog života. Voditeljica i spisateljica tvrdi da je njezin slučaj posebno težak, jer nije problem u tome da ne izgleda dovoljno atraktivno da bi privukla muškarce, već je problem upravo u suprotnom spolu. Naime, seksipilnu 40-godišnjakinju uglavnom proganjaju mlađi dečki koji su neozbiljni ili su pak potencijalni partneri često oženjeni muškarci pa je pronalazak onog pravog dosta kompliciran.

No naravno, i to što je postala zaštitno lice na plakatima za Sajam vjenčanja dokazala je da nije prestala vjerovati u ljubav. Međutim objasnila je kako su s godinama i iskustvom porasli kriteriji pri odabiru. Ne može se zamisliti u nekoj polovičnoj ljubavnoj vezi koja je ne bi potpuno ispunjavala pa je zato radije sama. Vlatka napominje da status slobodne žene sa sobom svakako donosi dosta toga pozitivnog, no ne želi ostati sama. Kaže da je tip osobe koja nikad neće prestati živjeti aktivno, a najveća, i zasad neispunjena, želja joj je da ima dijete. Nakon romana 'Život u raju', najavila je i novi književni uradak, u kojemu će tema biti ljubav.