NOVA LJUBAV

Eduard Bočkaj zaljubljen u manekenku

13.09.2010 u 08:26

Bionic
Reading

Direktor prodaje Nove TV, iako još uvijek nije službeno razveden od kćeri bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna, Dine Štern, u vezi je sa 22-godišnjom riječkom manekenkom Sandrom Maričić

Iako brakorazvodna parnica Dine Štern, kćeri bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna, i Eduarda Bočkaja, direktora prodaje Nove TV, još uvijek traje, čini se da su oboje pronašli nove ljubavi.

Javnost je u svibnju ove godine doznala da je marketinška menadžerica u farmaceutskoj industriji Dina Štern u vezi sa zagrebačkim odvjetnikom Ljubom Pavasovićem Viskovićem, a njezin, uskoro bivši, suprug također pronašao novu ljubav. Eduard Bočkaj već je neko vrijeme u vezi sa 22-godišnjom riječkom manekenkom Sandrom Maričić koja je 2007. sudjelovala u izboru za Miss Universe Hrvatske, piše Extra

Sandra je jednu od njihovih zajedničkih fotografija stavila kao svoju profil sliku na Facebook.

'Istina je da sam u vezi sa Sandrom, sretni smo i zaljubljeni. Nadam se da ste našli neku fotografiju na kojoj izgledam lijepo', prokomentirao je Bočkaj za Extru. Par je u vezi već neko vrijeme, a viđeni je i na Zrću ovoga ljeta, kao i na nedavno održanom Aeromitingu u Lučkom. Atraktivna Riječanka u zadnje vrijeme vozi i Bočakjev skupocjeni Porsche.

Prije Bočkaja Sandra je bila u vezi s Danijelom Kovačevićem, mlađim bratom vlasnika lanca Hemingway barova, a navodno je ljubila i direktora NK Rijeka Marija Rubešu.