tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+3
Pula
+7
Rijeka
+15
Zadar
+5
Split
+9
Dubrovnik
+8

NOVA LJUBAV

Eduard Bočkaj zaljubljen u manekenku

Direktor prodaje Nove TV, iako još uvijek nije službeno razveden od kćeri bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna, Dine Štern, u vezi je sa 22-godišnjom riječkom manekenkom Sandrom Maričić

Datum objave:
13.9.2010 8:26

Zadnja izmjena:
13.9.2010 9:11

Vezane teme

Iako brakorazvodna parnica Dine Štern, kćeri bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna, i Eduarda Bočkaja, direktora prodaje Nove TV, još uvijek traje, čini se da su oboje pronašli nove ljubavi.

Extra / NCL Media Javnost je u svibnju ove godine doznala da je marketinška menadžerica u farmaceutskoj industriji Dina Štern u vezi sa zagrebačkim odvjetnikom Ljubom Pavasovićem Viskovićem, a njezin, uskoro bivši, suprug također pronašao novu ljubav. Eduard Bočkaj već je neko vrijeme u vezi sa 22-godišnjom riječkom manekenkom Sandrom Maričić koja je 2007. sudjelovala u izboru za Miss Universe Hrvatske, piše Extra.

Sandra je jednu od njihovih zajedničkih fotografija stavila kao svoju profil sliku na Facebook.

'Istina je da sam u vezi sa Sandrom, sretni smo i zaljubljeni. Nadam se da ste našli neku fotografiju na kojoj izgledam lijepo', prokomentirao je Bočkaj za Extru. Par je u vezi već neko vrijeme, a viđeni je i na Zrću ovoga ljeta, kao i na nedavno održanom Aeromitingu u Lučkom. Atraktivna Riječanka u zadnje vrijeme vozi i Bočakjev skupocjeni Porsche.

Prije Bočkaja Sandra je bila u vezi s Danijelom Kovačevićem, mlađim bratom vlasnika lanca Hemingway barova, a navodno je ljubila i direktora NK Rijeka Marija Rubešu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr