NOVI PAR

Kim Verson i Bojan Jambrošić nerazdvojni na zabavi

10.09.2010 u 10:06

Bionic
Reading

Zvijezde popularnog RTL-ovog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' otkrivaju kako su se povezale preko glazbe te kako je slava djelovala na njihove živote

Zvijezde na RTL-ovoj zabaviPogledaj cijelu fotogaleriju

Bivši pobjednici showa 'Hrvatska traži zvijezdu', Bojan Jambrošić i Kim Verson prisustvovali su velikom partiju povodom predstavljanja novog programa RTL Televizije. Mlade pjevačke nade držale su se zajedno cijelu večer otkrivši da su povezane profesionalnim sponama.

'Snimam duet s Kim i još uvijek promoviram svoj album - krajem mjeseca imat ću veliki koncert u Zagrebu na Rock akademiji, a nakon toga krećem na nove pjesme i novi album', otkrio je Jambrošić, a novi album uskoro će promovirati i njegova 16-godišnja kolegica.

'Moj album s pop-rock pjesmama izlazi van 25. rujna i nadam se da će se svidjeti publici. Počeli smo ga raditi na Korčuli, a finalizirali u Zagrebu', kaže krhka srednjoškolka koja se zasad odlično nosi s novostečenom slavom.

'Nije to tako strašno, izdržljivo je, kad to volite nije toliko teško. Ostala sam ista, to je najbitnije', objasnila je Kim Verson, a Jambrošić je to potvrdio, dodajući da se u poslovnim vodama uopće ne primjećuju njena mladost ili nedostatak iskustva:

'Snašla se kao da to radi već sto godina, čim uđe u studio, odmah joj je jasno što sve treba raditi.'