ANTONIJA BLAĆE:

'Želim skinuti suvišne kilograme'

10.09.2010 u 09:17

Bionic
Reading

Karizmatična voditeljica popularnog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' na zabavi RTL Televizije opušteno je uživala u programu i delicijama, unatoč odluci da se prepušta zdravijem životu

Na partiju povodom predstavljanja RTL-ovog programa u zagrebačkoj Staroj klaonici, neizostavna zvijezda bila je i simpatična voditeljica Antonija Blaće. Upitali smo je kako se osjeća prije nove sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu'.

'Ma ja se za to više ni ne pripremam. Da, idem u teretanu, nastojim skinuti koji kilogram, a kad počne to je toliko kaotično da se nikako ne možeš pripremiti ni fizički ni psihički, jednostavno uletiš u situaciju'. Kako se nosi sa stresom zbog velikih životnih promjena, jer nedavno je počela živjeti s dečkom, vaterpolistom Hrvojem Brlečićem

'To je život, najlakše je živjeti u dokolici, treba živjeti i kad je život buran. To je samo dobro. Prepustila sam se zdravijem životu: dokinula sam ugljikohidrate, pazim više što jedem, vozim bicikl', rekla je Antonija, koja se ipak nije odlučila za markiranu odjeću, ali je unatoč tome blistala. Dodala je kako ju neizmjerno veseli njena profesija.

'Obožavam voditeljski posao, da se dogodi da ne mogu to iz nekog razloga nastaviti raditi, zbilja ne znam što bih sa sobom', zaključila je prije nego što se vratila na zabavu i nastavila druženje s kolegama uz popratni koncert Hladnog piva.