MIA KOVAČIĆ:

Volim da je muško muško

08.09.2010 u 08:50

Bionic
Reading

Voditeljica Mia Kovačić započela je karijeru i na radiju, a inače voli provoditi vrijeme sa svojim dečkom Ivorom zbog čijih romantičnih gesti često (ne doslovce) pada u nesvijest

Mlada voditeljica uživa u privatnom i poslovnom životu. Od nedavno je tako i radijska voditeljica te se budi rano ujutro. 'Lako mi je ustati za radijsku smjenu, a i otkrila sam da je istina ono što rade sportašima. Probude ih u četiri sata ujutro i odrade s njima najgori trening do šest, sedam, jer kažu da su hormoni, lucidnost i motorika tada na najvećoj razini', rekla je Mia za časopis Story, a iako puno radi uvijek nađe vremena za svog dečka Ivora.

'Iako puno radimo, itekako provodimo vrijeme zajedno. Uvijek ukrademo deset minuta. Ivor me odveze na posao i vrati me s pola ili se vidimo u nekoj pauzi, ali uvijek imamo taj djelić vremena kad pričamo o tome što nam se događa. Imamo jedan dio dana, popodne ili navečer koji kvalitetno provodimo. Stignemo obići i obitelj i nećake. Važno je naći vremena i za sebe. Trenutačno radim od četiri-pet ujutro, a kući dođem oko osam navečer, kad uđeš u rutinu, sve brže ide pa ukradeš vremena za ručak.'

Ivor je, kaže Mia, poseban muškarac i stalno joj radi iznenađenja.

'On je cijeli takav. Pjesma koju mi je posvetio je otpjevana javno zato što me Martina Vrbos to zamolila. Inače, ta pjesma i taj čin ne bi bili javni. To je nešto od čega padneš u nesvijest. E, pa meni se to dogodilo i presretna sam. Time se ne mogu svi pohvaliti, ali to želim svakoj ženi', rekla je Mia te otkrila što očekuje od muškarca.

'Muškarac ti, prije svega, treba biti prijatelj. Mora biti ambiciozan, racionalan – mora biti muškarac. Volim da je muško muško, da me zagrli i da me zaštiti.' Ona uz svog muškarca ima i rituale… 'Prije nego što odemo kući, obiđemo obitelj, vidimo nećake. S djecom je jako opuštajuće. Dođemo kući i uživamo u tih sat i pol gledanja televizije, pričanja… Ivor i ja jako volimo razgovarati, i to je sjajno', dodaje Mia koja u vezi ne voli turbulencije, a ne razmišlja koji je njihov sljedeći korak.