STEFAN LUPINO

Bilo me sram raditi s Majom Morales

06.09.2010 u 12:42

Bionic
Reading

Idila između Lupina i njegovih muza je u problematičnom razdoblju, dapače, više se ne vole

Fotograf Stefan Lupino se ovih dana našao u skandalu koji mu je pripremila bivša muza Leona Rajačić koja ga je optužila da ju je pokušao prevariti za novac. 'Tražio je od mog sponzora 1000 eura za putne troškove, 1000 eura za cipele i 1000 eura za svoje fotografiranje, znači za svoje usluge', rekla je Leona.

Na taj Leonin napad reagirao je prozvani Lupino. 'Uvijek preko mene hoće dobiti medijsku pažnju, nijedna se ne bi potrudila napraviti nešto. Žalosno je što kod nas sve te cure nemaju discipline i većinom su sve sponzoruše. Žao mi je Leone jer znam njene roditelje koji su vrlo fini, pogotovo se njena mama toliko brine… Nadam se da će se Leona uskoro malo smiriti, jer nije loša cura', rekao je fotograf za Red carpet

Lupino je razočaran u svoje muze. 'S Majom Morales me uvijek bilo sram, uvijek su me ljudi gledali s čuđenjem, jer većina tih cura nema pojma o stajlingu. One misle, ako imaju Gucci i Pradu, da su super. One većinom dobiju te skupe stvari od sponzora pa onda obuku bez stila. Puno me puta bilo sram. Kad nešto dobiju, one samo idu dalje, traže dalje, znaju samo iskorištavati ljude, poslije se dosta njih bavi i najstarijim zanatom na svijetu i to je žalosno', rekao je Lupino.

Nakon svađe, Lupino je odlučio da mu je dosta. 'To je sve polusvijet za mene i zbilja je vrijeme da se maknem od toga', izjavio je Lupino.