Estrada ANA GRUICA:

'Uopće nemam osjećaj da se udajem'

U pripremama za vjenčanje s poduzetnikom Dijanom Jahjafendićem bivša manekenka okupila je oko sebe najbolje hrvatske dizajnere s kojima prijateljstvo seže do unazad deset godina

Bivša manekenka, današnja glumica Ana Gruica 11. rujna će se u Livnu udati za sportaša, bivšeg bodibildera i poduzetnika Dijana Jahjefendića, piše Extra. U jeku posljednjih priprema Ana je otkrila kako se osjeća.

'Uopće nemam osjećaj da se udajem za tjedan dana. Treme nema, a ja imam osjećaj kao da je moja svadba zapravo neki poslovni projekt koji treba realizirati. No zato je stres uobičajen', priznala je kroz smijeh.

'Budući da sam ja veliki control freak, s pripremama sam već odavno počela i donekle sve preduhitrila, a mogu se pohvaliti da će više od pola svatova u Livno stići već u petak, pa će tulum trajati tri dana. Ja imam već dosta utakmica u nogama, tako da će sigurno izdržati ritam, a nadam se da će i ostali uzvanici', kaže glumica.

Za njezinu vjenčanicu zadužena je Matija Vuica, haljina poslije ponoći djelo je Ivice Skoke, a na nedjeljnom ručku zablistat će u haljini Nede Makjanić Kunić. Cipele radi Ivan Ledenko, a nakit bliska prijateljica Mila iz Splita.

'Mogu se pohvaliti da mi je napokon na kraju sve ovo bilo i više nego financijski isplativo i napokon su se isplatile godine mog rada u manekenstvu. Moram napomenuti da će haljina Ivice Skoke u kojoj ću se pojaviti poslije ponoći biti prikazana pet dana nakon mog vjenčanja na Fashion.hr-u. U šali zato kažem da sam ja kao Madonna koja kreacije Jeana Paula Gaultiera dobiva puno prije njegovih revija, samo što ja nemam milijune kao ona', zaključila je Gruica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više