PRIKLADNA SERIJA

Jennifer Aniston krenula u lov na muškarca

04.09.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon nedavnog izlaska s dvadesetjednogodišnjim osnivačem lanca restorana Pink Taco Harryjem Mortonom, Jennifer Aniston izašla je na večeru s jednim od kolega iz serije 'Cougar Town' u kojoj će uskoro gostovati. Radi se o glumcu Joshu Hopkinsu koji je samo godinu dana mlađi od gospođice Aniston

Četrdesetjednogodišnja Jennifer Aniston izašla je na večeru s kolegom s posla Joshom Hopkinsom u restoran Madeo u Hollywoodu. Iako te večere s različitim muškarcima različitih dobi mogu imati potpuno nevino objašnjenje poput činjenice da čak i holivudske zvijezde moraju jesti, jedina stvar koja je nama upala u oči jest ta  da svi ti napisi o Jennifer Aniston ostavljaju dojam da bivša zvijezda televizijske serije 'Prijatelji' nema prijateljica s kojima bi mogla nešto pojesti. Možda su sve na dijeti?

Josh Hopkins dio je glumačkog sastava serije 'Cougar Town' čiji je glavni lik Courtney Cox, Jenniferina kolegica iz serije 'Prijatelji' koja ih je obje proslavila. Inače, film 'Zamjena' s Jennifer Aniston u glavnoj ulozi koji se počeo prikazivati u kinima u Americi u prvom vikendu zaradio je malo više od osam milijuna dolara što mnogi smatraju podbačajem.