Estrada 'JA JE VOLIM'

Vedran Ćorluka bi se ženio

  • Autor: D.Dž.
  • 28.11.2008 15:50:48
  • 26.11.2008 20:00:00

Vedran Ćorluka, koji slovi za najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca, prvi je put progovorio za medije o svojoj zaručnici, tajanstvenoj Ivi Buzov. Djevojku je upoznao s roditeljima, što je najbolji dokaz da s njom namjerava stati pred matičara, kako je i s

grač londonskog Tottenhama Vedran Ćorluka dosad je bio vrlo škrt s informacijama o svojoj zaručnici Ivi Buzov, ali je napokon odlučio progovoriti o njihovoj vezi za tjednik Story.

Vedran je Ivu upoznao s roditeljima i zaprosio je, a kako je sam priznao, u njegovom slučaju bi se moglo reći da su to najbolji pokazatelji da će uskoro stati pred oltar.

'Koliko intenzivno razmišljam o braku, vidjeti ćete. Iva u šali zna reći da je premlada za titulu supruge', izjavio je Vedran te se prisjetio kako je započela njihova veza.

Vedran i Iva su se upoznali kada mu je bilo 17 godina. Već onda postojale su simpatije, a prije dvije su godine simpatije prerasle u nešto više, te su stupili u vezu.

'Ni za koga me prije nisu vezali ovakvi osjećaji. U Ivi sam našao osobu s kojom mogu razgovarati, koja je uz mene i s kojom mi nikada nije dosadno', bio je otvoren Vedran.

Otkrio je da je Iva sama željela držati se dalje od očiju javnosti jer se ne smatra javnom osobom i bilo bi joj smiješno da se njezino ime pojavljuje u medijima. No tvrdi da su sve osobe bliske paru znale kada su prohodali, zato što je stalno bio kod Ive u Velikoj Gorici, što je i razlog zbog kojeg su jedva čekali da počnu živjeti zajedno.

'Iskreno, to smo jedva čekali, već mi je bilo neugodno koliko sam vremena provodio u Velikoj Gorici. Priviknuli smo se i sada nam je super u Londonu. Družimo se s Lukom Modrićem i njegovom djevojkom Vanjom, a ponekad dođu i Niko Kranjčar i supruga Simona', rekao je Vedran.

A kada je priupitan zašto si je dao tetovitrati njezino ime i datum rođenja na ruku, Vedran je bio vrlo jasan: 'Zato što je volim!'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više