Estrada GLASINE KOLAJU

John Travolta vara ženu - s muškarcima?

  • Autor: tportal.hr
  • 2.9.2010 17:48:17
  • 2.9.2010 16:54:20

Autor biografske knjige 'You'll never spa in this town again' (Nikad više nećeš u lječilište u ovom gradu) Robert Randolph tvrdi kako u njoj otkriva dovoljno o intimi Johna Travolte da bi se i Tiger Woods posramio

Autor kontroverzne biografije 'You'll never spa in this town again' u kojoj se navodno spominju intimne tajne čuvenog glumca Johna Travolte i kultura 'tajnih homoseksualnih druženja u ljekovitim kupeljima' Robert Randolph tvrdi da slavni glumac John Travolta vara svoju ženu Kelly Preston s muškarcima, prenosi časopis The National Enquirer. Osim ovih još prije spominjanih nagađanja da je Travolta možda prikriveni homoseksualac, ponovo se poteglo i neugodno pitanje vara li svoju suprugu.

Prema Robertu Randolphu, John Travolta vara svoju suprugu već godinama, a njegovim tvrdnjama dodaje težinu i činjenica da je navodno prošao detektor laži kad je prvi put dao takvu izjavu za časopis The National Enquirer. Nadalje, gospodin Randolph tvrdi da je imao intimni susret s Johnom Travoltom prije samo nekoliko mjeseci, a dotad ga je uglavnom odbijao iz pristojnosti prema njegovoj supruzi.

'Sreo sam Johna 1998. nakon što je oženio Kelly. Vjerujem da je njihov brak totalna prevara jer se Johnu sviđaju muškarci, s kojima već godinama spava njoj iza leđa', izjavio je Robert Randolph za časopis The National Enquirer. Prema riječima gospodina Randolpha, tajni homoseksualni život je jedna od holivudskih javnih tajni.

Pedesetšestogodišnji John Travolta i četrdesetšestogodišnja Kelly Preston su u braku 19 godina.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više