NEK' SE ZNA

Tko to stoji iza Severine?

01.09.2010 u 17:32

Bionic
Reading

Severina se na svom službenom Facebook profilu osvrnula na medijske napise o koncertima u Blacu i Banja Luci

Pjevačica Severina Vučković se na svojoj službenoj Facebook stranici osvrnula na medijska prepucavanja oko toga kako, gdje i zašto nastupa. Svim zainteresiranima odgovorila je citatom iz knjige Đorđa Balaševića 'Dodir svile'.

'...Uvek postavljaju krucijalno pitanje - 'ko stoji iza mene (sa upitnikom i par uskličnika). 'Ko stoji iza? Pa Vatikan, jasno. KGB. Fundamentalisti. Coca-Cola. Komunisti. Tito. CIA. I Masoni... Uhodana ekipa... Mada mi se čini da je problem ustvari u Onima koji stoje ispred mene? A to su Ljudi... Na hiljade njih... Izdaleka, kroz nišan snajpera, ponekom bi se možda učinilo da su to pre Muslimani, Srbi ili Hrvati, ali ja sam im prišao prsa u prsa, dobro sam ih video i verujte mi na reč... To su samo Ljudi... Ništa strašno.'

Nakon što se nedavno oko njenog koncerta u političkim krugovima Republike Srpske podiglo dosta prašine, Severina ipak nije pjevala u susjednoj nam zemlji. Umjesto nje okupljene je zabavljao predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik, dok je pjevačica u sklopu aqua parka Aquana održala koncert pred nekoliko tisuća obožavatelja, uz pratnju Gorana Bregovića i njegovog Orkestra za vjenčanja i sprovode.