Estrada NINA BADRIĆ

Gotov godišnji, što se popilo, popilo se!

Pjevačica je pokazala svoju zavidnu figuru na dubrovačkoj plaži te tako lijepo zatvorila turističku sezonu

'Gotov godišnji. Što se popilo, popilo se! Od sada opet red, rad i disciplina. Nema više zagrljeni, zagrljeni, kamen gori, val se pjeni. Čekaju me koncerti i studio. Upravo sam stigla iz Beograda gdje sam imala dva koncerta, a u međuvremenu sam u studiju. Radi se, ja ne zabušavam nikada', rekla je Nina Badrić za časopis Stars.

U lepršavom tonu, Nina je dodala da nema ništa protiv da bude biser našeg Jadrana. 'Ne bih imala ništa protiv da budem biser. Odmah bih si dala umjetničko ime... Biserka!'

Na plaži se Nina zna recept za dobar ten. 'Roštiljam se razmjerno. Svakih 15 minuta se okrećem da slučajno ne bih propustila osunčati koji dio tijela. Ma nisam zadovoljna, tabani i dlanovi mi nikada ne pocrne koliko bih htjela, a tako se trudim! Ha, ha!', smije se Nina koja je, s druge strane, jako zadovoljna svojim fanovima.

'Udubili su plesni podij od silnoga plesa i sada ga već dulje vrijeme popravljaju. Ako nekome treba iskopati neku rupu, neka samo pozove mene i ja ću dovesti svoje fanove. U dva sata garantiram udubinu od 15 centimetara. Za dalje se dogovaramo na licu mjesta!', kaže Nina koja ako želi može u građevinare.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više