IDE JE KARTA

Sonja Kovač na pokeru osvojila 10.000 kuna

31.08.2010 u 07:42

Bionic
Reading

Lijepa glumica Sonja Kovač osvojila je prvo mjesto na turniru Ladies Event Croatian Poker Series Split 2010, prvom velikom međunarodnom natjecanju te vrste u Hrvatskoj

Igrala je protiv djevojaka iz Njemačke, Austrije, Italije i Hrvatske, od kojih su neke čak i profesionalne igračice pokera, piše Index. Nakon nekoliko mukotrpnih sati, Sonja je izbacila sve protivnice, od čega su četiri od njih pet za finalnim stolom bile Hrvatice, te osvojila 10 tisuća kuna, svoj prvi međunarodni pehar i prve internacionalne bodove.

'Bilo je odlično! Jako sam ponosna, pogotovo zato jer sam obranila naše boje na ovakvom međunarodnom natjecanju i što su naše djevojke iz Hrvatske pokazale da su odlične igračice', rekla je Sonja za Index te dodala da je prije početka turnira bila jako uzbuđena jer je posljednjih mjeseci zbog posla zapostavila svoju pokerašku karijeru.

'Bilo je prisutno dosta adrenalina i u početku mi je bilo dosta teško pošto su cure igrale dosta tvrdu igru. Mijenjala sam stil igre i mislim da je to bilo presudno za pobjedu. U početku sam puno igrala na svakakve karte, što me dosta koštalo, tako da sam jedno vrijeme dosta morala ziheraški igrati i čekati karte da se oporavim, a onda, kad sam nakupila čipova, okrenula sam igru ponovno na agresivniju i dosta blefirala. Nisam dopuštala da mi se itko približi i tako dogurala do kraja', objasnila je glumica, a smatra da su za njezinu pobjedu bile presudne sreća i strpljenje.