Estrada ZVIJEZDA PADALICA

Lindsay Lohan ponovo divljala u prometu

  • Autor: tportal.hr
  • 30.8.2010 18:00:25
  • 30.8.2010 17:25:12

Koliko god neugodnih iskustava prošla zbog pića i zabave, dvadesetčetverogodišnja glumica Lindsay Lohan ne zaustavlja se, barem ne na semaforu. Holivudska policija, čini se, mladoj starleti bila je spremna progledati kroz prste zbog ležernog stava o prometnim pravilima

Nakon što je prošlog tjedna američka glumica Lindsay Lohan puštena iz klinike za odvikavanje od ovisnosti odmah se požurila pokazati da je bolje i da nije zaboravila voziti. Nakon večere u Chateau Mammontu u Hollywoodu mlada glumica oko jedan poslije ponoći s prijateljicom se vjerojatno zaputila kući.

Fotografima koji su je pratili nije bilo lako shvatiti koje joj je odredište s obzirom da je gospođica Lohan odlučila provjeriti koliko brzo njen iznajmljeni Maserati može potegnuti. Jedan od fotografa uspio ju je pratiti dio puta i tvrdi da je vozila oko 200 kilometara na sat te zanemarivala crveno svjetlo na semaforima i znakove za obavezno zaustavljanje.

Fotograf tvrdi da ju je policija kad je napokon stala pustila, a da joj nije dala ni kaznu za brzu vožnju. Fotograf koji ju je pratio navodno nije bio te sreće pa mora platiti kaznu zbog divlje vožnje za mladom glumicom.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više