TRAGEDIJA U OBITELJI

Ante Gotovac: U šoku sam, bio sam vezan uz oca

30.08.2010 u 07:32

Bionic
Reading

Za očevu smrt doznao je u subotu na odmoru u Viru pa se odmah uputio u Zagreb k obitelji

'Još sam u šoku. Jedva govorim, morate razumjeti koliko mi je teško u ovim trenucima, jer sam bio jako vezan uz oca', rekao je Ante Gotovac za 24 sata.

Podsjetimo, nestanak Jure Gotovca prošli je utorak prijavila supruga Imelda Erceg-Gotovac. A u subotu je slučajna prolaznica našla njegovo beživotno tijelo oko 17.30 dok je šetala psa šumom na zagrebačkoj Medvednici. Iako su sudski vještaci potvrdili su da je riječ o samoubojstvu vješanjem, Ante i njegova obitelj kažu da Jure nije imao nikakvih zdravstvenih problema i nikad nije dao naslutiti da bi sebi mogao nauditi. Čudi ih što je sam otišao na Sljeme, jer nikad nije imao naviku ići onamo.
Jure Gotovac 80-ih godina otišao je s mjesta viceguvernera Narodne banke i počeo se baviti poduzetništvom otvorivši tvrtku za unutarnju i vanjsku trgovinu Cibona Trucks d.o.o. U braku s bivšom suprugom Jadrankom dobio je sinove Antu i Ivana.

Antina bivša supruga Simona Šajn još se nije oporavila od operacije mandula, no čim je čula za smrt Jure Gotovca, krenula je iz Splita u Zagreb, javlja 24 sata. Jako joj je žao zbog Antina gubitka i kaže da će mu uvijek biti potpora.