Estrada SRETNI TATA

Senijad Ibričić odveo kući Lejlu i Anitu

Jedan od najboljih nogometaša Hajduka i reprezentativac BiH Senijad Ibričić iz rodlišta je odveo kući svoje dvije najmilije cure, suprugu Anitu i novorođenu kćerkicu Lejlu

U pratnji obitelji, nešto iza 12 sati, sretni je otac došao pred zgradu klinike u svom crnom BMW-u X5 ležerno sportski odjeven i s velikim buketom cvijeća, no Ibro nije bio raspoložen za razgovor s novinarima te je kratko rekao 'Ništa, ništa, drugi put', piše Slobodna Dalmacija.

Nakon ulaza u rodilište i nakon što je obavio formalnosti za otpust supruge i kćeri iz bolnice, Senijad i supruga Anita su se s malom Lejlom, koja je bila smještena u port-a-bebe, nasmiješeni fotografirali ispred samog rodilišta.

Tata Senijad 'ljuborno' je držao svoju kćer te je hitrim korakom požurio prema parkiranom BMW-u. Mala Lejla rođena je u srijedu u 18.40 sati, a pri porodu je bila teška 3,250 grama te duga 50 cm.

Sam porod prošao je u najboljem mogućem redu i Senijadova supruga Anita rodila je zdravu djevojčicu. Otac je radosnu vijest doznao u Bukureštu, večer prije utakmice s Unireom.

Po svemu sudeći, Senijad Ibričić posljednjih godinu i pol dana živi svoju profesionalnu i privatnu bajku.

Sve mu ide od ruke, postao je najbolji nogometaš splitskog Hajduka, cijena na europskom nogometnom tržištu mu strelovito raste, traže ga ponajbolji europski klubovi, a sada je dobio najveći i najvažniji dar u svom životu, kćerkicu Lejlu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više