tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+8
Pula
+6
Rijeka
+12
Zadar
+8
Split
+13
Dubrovnik
+13

PIPKAO I VRIJEĐAO

Pijani mladić napao Dolores Lambašu

18-godišnji Siniša Marković tijekom šetnje supetarskom rivom s leđa je nasrnuo na glumicu, koja je sama šetala, te je uhvatio za grudi i međunožje i pritom je vulgarno vrijeđao

Datum objave:
26.8.2010 10:41

Zadnja izmjena:
26.8.2010 11:32

Vezane teme

Noćna šetnja supetarskom rivom prisjela je Dolores Lambaši, glumici i medijskoj zvijezdi hrvatske trač scene: u 1.30 sati fizički ju je napao i pokušao seksualno zlostavljati osamnaestogodišnji Siniša Marković.

On se odvojio od skupine svojih prijatelja, prišao joj i uz bujicu vulgarnosti počeo je dirati po intimnim dijelovima tijela, grudima, spolovilu i stražnjici. Dolores je navodno pala na tlo, no potom se pridigla i suprotstavila napadaču, koji je tek tada odustao od svoje nakane. Policija ga je pronašla, privela i izmjerila mu 1.55 promila alkohola u krvi, držala ga u postaji do otrježnjenja, a tek jutros započela s kriminalističkom obradom.

Splitska policija 'u cilju zaštite digniteta žrtve' ne želi izlaziti u javnost s bilo kakvim informacijama, osim potvrde da se događaj zbio i da je osumnjičeni priveden. Što je točno nesretna Dolores radila na rivi u gluho doba noći, je li bila u nečijem društvu i ima li kakvih posljedica napada – zasad nije poznato.

Golobradi Marković dosad nije bio zabilježen u policijskoj evidenciji.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr