Estrada PIPKAO I VRIJEĐAO

Pijani mladić napao Dolores Lambašu

18-godišnji Siniša Marković tijekom šetnje supetarskom rivom s leđa je nasrnuo na glumicu, koja je sama šetala, te je uhvatio za grudi i međunožje i pritom je vulgarno vrijeđao

Noćna šetnja supetarskom rivom prisjela je Dolores Lambaši, glumici i medijskoj zvijezdi hrvatske trač scene: u 1.30 sati fizički ju je napao i pokušao seksualno zlostavljati osamnaestogodišnji Siniša Marković.

On se odvojio od skupine svojih prijatelja, prišao joj i uz bujicu vulgarnosti počeo je dirati po intimnim dijelovima tijela, grudima, spolovilu i stražnjici. Dolores je navodno pala na tlo, no potom se pridigla i suprotstavila napadaču, koji je tek tada odustao od svoje nakane. Policija ga je pronašla, privela i izmjerila mu 1.55 promila alkohola u krvi, držala ga u postaji do otrježnjenja, a tek jutros započela s kriminalističkom obradom.

Splitska policija 'u cilju zaštite digniteta žrtve' ne želi izlaziti u javnost s bilo kakvim informacijama, osim potvrde da se događaj zbio i da je osumnjičeni priveden. Što je točno nesretna Dolores radila na rivi u gluho doba noći, je li bila u nečijem društvu i ima li kakvih posljedica napada – zasad nije poznato.

Golobradi Marković dosad nije bio zabilježen u policijskoj evidenciji.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više