ANĐA MARIĆ:

'Volim hodati po stanu samo u gaćicama'

25.08.2010 u 09:21

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica koja ljeto provodi u društvu sinčića i novog dečka, otkrila je kako zavodi muškarce te čime plijeni pažnju

Anđa Marić, pjevačica i donedavno članica žirija u RTL-ovoj emisiji 'Hrvatska traži zvijezdu', svoju je ljubljansku adresu ovih mjesec dana zamijenila plažama diljem Jadrana, gdje uživa sa sinčićem Gašparom i dečkom Matjažem Baničem, donosi Story. U intervjuu atraktivna bivša manekenka otkriva kakav stav ima prema šopingu.

'Ne trošim puno na odjeću. To su samo krpice s rokom trajanja i vrlo brzo će doći nove. Oduvijek sam svjesna toga. Ali kao i sve Hrvatice, volim pratiti trendove, to mi je u krvi! Mi jednostavno volimo biti lijepe i u trendu, jer prvi dojam nikako ne možeš nadoknaditi, objašnjava Anđa te opisuje u čemu voli spavati.

'Samo u gaćicama, kao i hodati po stanu kad sam sama. Ne gola, nego u gaćicama. Zapravo zavidim muškarcima što su u gaćicama manje goli nego mi žene. To nije u redu', tvrdi. A što odjene kad planira nekoga zavesti?

'Sve moje dečke na meni su privlačile različite stvari pa sam pomalo izgubljena. Najdraže mi je kada nekoga privlačim zbog svojeg razmišljanja i karaktera', izjavila je pjevačica te zaključila da, unatoč visini, voli nositi potpetice jer smatra da ima pravo na visoke potpetice.

'Kada mi netko predbaci da pored mene izgleda kao šumska jagoda, jednostavno ga smirim komentarom da smo vodoravno svi jednaki – pupak na pupak.'