JOHN I JULIA HECIMOVIC:

'Uživamo u braku dok čekamo proširenje obitelji'

24.08.2010 u 17:22

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih zagrebačkih 'Medvjeda' John Hecimovic, koji je prije nepunih mjesec dana uplovio u bračnu luku s prekrasnom Kanađankom hrvatskog podrijetla Julijom, najavio je skoro širenje obitelji

'Iako već živimo zajedno gotovo godinu dana i zapravo se ništa puno nije promijenilo, jako je posebno to što smo se napokon vjenčali i divna je sama činjenica da imam ženu', zadovoljno je rekao John za tportal. Ni njegova supruga Julia ne krije zadovoljstvo. 'Prekrasno je to što ga napokon mogu zvati svojim mužem i da službeno možemo početi širiti našu obitelj', veselo je dodala lijepa Kanađanka.

U prostorijama UNICEF-a hokejaši Medveščaka potpisali su sponzorski ugovor , čiji će natpis nositi na dresovima

Par se upravo vratio s medenog mjeseca u Meksiku na koji su otišao nakon raskošnog vjenčanja u Kanadi te se priprema za svoj predstojeći život u Zagrebu. 'Nakon godina života u raznim europskim gradovima, sretni smo izadovoljni životom u Zagrebu, ovo je kultura i jezik koji su nam bliski iovdje se osjećamo doma', zadovoljno su zaključili Hecimovici koji su se uključili u UNICEF-ovu akciju Stop nasilju nad djecom. Naime, između zagrebačkog hokejaškog kluba Medveščak i međunarodne organizacije za prava djece UNICEF sklopljeno je parterstvo koejmu je za cilj zajednička promocija akcije Stop nasilju nad djecom. Zagrebački Medvjedi tako ulaze u prestižno društvo sportskih prijatelja UNICEF-a u kojem se nalaze i FC Barcelona, FC Manchester UNITED i Boca Juniorsi iz Argentine.

Zagrebački KHL Medveščak poznat je po svom društveno angažiranom i odgovornom djelovanju. Niz je humanitarnih i dobrovoljnih akcija u kojima su do sada sudjelovali igrači, vodstvo i prijatelji Medveščaka kako bi pomogli onima kojima je to bilo potrebno. Nakon iznimno uspješne protekle sportske sezone koju je uživo pratilo oko 200.000 gledatelja bez ijednog navijačkog incidenta te iznimno uspješnog sudjelovanja u kampanji za pomoć stradalim obiteljima Haitija i u akciji Stop nasilju nad djecom, Medveščak je ušao u odabrano društvo sportskih prijatelja UNICEF-a i postao prvi i jedini klub u regionalnoj ligi EBEL, ali i jedini hokejski klub u Europi, koji ponosno nosi titulu PARTNERA UNICEF-a.

'UNICEF se raduje ovome prijateljstvu koje će nam pomoći da još uspješnije odigramo jednu od najvažnijih utakmica ove, ali i sljedećih sezona, a to je ona protiv vršnjačkoga nasilja u školama', izjavila je Lora Vidović, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku prilikom predstavljanja suradnje.

'S ponosom nosimo logotip UNICEF-a na svojim dresovima i svim svojim srcem radit ćemo na boljitku djece i mladih u svakodnevnom životu. Mi kao sportaši i svojevrsni uzor mladima možemo svojim porukama ukazati na problem nasilja među djecom i potaknuti zajednicu na njegovo rješenje', kazao je kapetan zagrebačkih Medvjeda Alan Letang, koji ovom suradnjom postaje jedan od glasnogovornika UNICEF-ove akcije Stop nasilju među djecom. 'Možda će biti situacija u kojima će se neki dečki iz kluba obračunati s protivničkim igračem na ledu. Iako je to na neki način prihvaćeno kao hokejska tradicija, smatramo kako takvo ponašanje kao i bilo koje drugo imalo nasilno ponašanje prema protivničkom ili svom igraču, mora biti pravilno sankcionirano, a igrač za to treba snositi odgovarajuće posljedice! Time vrlo jasno dajemo do znanja kako se na svako nasilje treba reagirati na odgovarajući način', zaključio je Letang.