Estrada PREMIJERA 'REVIZORA'

Dame u crnom plijenile stilom

  • Autor: tportal.hr
  • 22.8.2010 18:38:15
  • 22.8.2010 17:49:02

Nina Violić i Mara Bratoš za premijeru komedije pogrešaka 'Revizor' Nikolaja Vasiljeviča Gogolja u režiji Jerneja Lorencija na Dubrovačkim ljetnim igrama, odabrale su haljine u vječito modernoj crnoj boji - i, naravno, nisu pogriješile

Jednostavno i lijepo odjevene svoje su kreacije upotpunile svaka na svoj način.

Nina
se odlučila za otkačeno pokrivalo za glavu od crvene sjajuckave tkanine, a plavokosa Mara svoju crnu haljinu na jedno rame je osvježila efektnim metalic remenom. Preplanule i odlično raspoložene veselo su pozirale fotoreporterima nakon premijere predstave.

Premijera komedije pogrešaka Revizor Nikolaja Vasiljeviča Gogolja u režiji Jerneja Lorencija izvedena je ispod dubrovačke tvrđave Minčete, a riječ je o drugoj ovosezonskoj dramskoj premijeri na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Predstavu slovenskog redatelja izveo je festivalski dramski ansambl u suradnji sa ZKM-om. Naslovne uloge tumače Vili Matula i Nina Violić, a u ostalim ulogama igraju Karla Brbić, Jadranka Đokić, Sreten Mokrović, Doris Šarić-Kukuljica, Filip Nola, Robert Ugrina, Jan Kerekeš, Miha Bezeljak i Edvin Liverić.

Publika će osim sinoćnje premijere predstavu moći vidjeti 23, 24. i 25. kolovoza. 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više