ZAVRŠIO POSJET

Angelina otputovala iz Sarajeva

21.08.2010 u 23:48

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda i UNHCR-ova veleposlanica dobre volje napustila je sarajevsku zračnu luku i privatnim avionom se uputila u nepoznatom smjeru, potvrđeno je iz UNHCR-a

Prema pisanju portala Sarajevo-X, iz UNHCR-a su izvijestili da je slavna holivudska ljepotica i jedna od najpoznatijih glumica kazala da će se ove jeseni vratiti u regiju kako bi počela rad na novom filmu.

Film je ljubavna priča smještena u ratne godine u BiH od 1992. do 1995, a govori o paru koji se upoznaje neposredno prije početka rata i o posljedicama koje je rat ostavio na njihovu vezu.

Film je ljubavna priča, a ne politička izjava. Glumačku ekipu sačinjavat će sključivo glumci iz bivše Jugoslavije različitih nacionalnosti.

'Željela bih uključiti što veći broj domaćih sudionika i naučiti što je više moguće', rekla je Jolie.

'Zbog osjetljivosti ovog povijesnog perioda, pojavit će se glasine i objaviti brojne neistine o tome što je tema ovog filma. Zato želim biti otvorena i dostupna medijima kako bih pomogla u razjašnjenju nejasnoća koje se mogu pojaviti', kazala je Angelina Jolie (35).

Ovo je drugi posjet slavne glumice Sarajevu, a obje je organizirao UNHCR.

Angelina Jolie otkazala je u petak posjet Brijunima gdje je trebala posjetiti kazalište Ulysses, pravdajući to sigurnosnim razlozima.