ANGELINA JOLIE:

Imala sam namjeru putovati u Hrvatsku

20.08.2010 u 18:55

Bionic
Reading

Angelina Jolie, jedna od najslavnijih svjetskih glumica, objašnjavajući razloge nedolaska u Hrvatsku navela je u priopćenju, uz izraze žaljenja, da to nije bilo moguće iz sigurnosnih razloga

'Imala sam namjeru putovati u Hrvatsku kako bih u petak navečer bila na 'Kralju Learu'. Zbog sigurnosnih propusta, rečeno mi je da to logistički neće biti moguće. Ja sam obožavateljica Rade Šerbedžije i čula sam sjajne stvari o njegovoj produkciji. Nadam se da ću sljedeći put moći biti prisutna', stoji u priopćenju koje je poslao njezin savjetnik i opunomoćenik Adam Waldman

Jučer je iz tog kazališta bilo najavljeno da Angelina Jolie u petak dolazi na Brijune kao gošća kazališta i Rade Šerbedžije te da bi trebala nazočiti predstavi 'Kralj Lear' koja se na Malom Brijunu uspješno izvodi već desetu godinu.

Prema pisanju 24 sata, Šerbedžija je za nedolazak lijepe glumice optužio novinare.

'Nije došla zbog novinarskih pizdarija. Molim vas sve, pustite me na miru. Idite svi dođavola', rekao je Šerbedžija.

Nije bio raspoložen za razgovor te je samo je projurio pored novinarskih ekipa koje su čekale Angelinin dolazak na Brijune.

Njegova supruga Lenka kroz smijeh je rekla kako će se predstava odigrati kao da nije bilo ni govora da će Jolie doći. Ispričala je i kako su Rade i Angelina proljetos u Americi razgovarali o njenom filmu. 

Organizatori glumičinog navodnog dolaska otkrili su da je Jolie, koja je trebala boraviti u jednoj od triju rezidencijalnih vila, tražila dasku za peglanje, vodu Evian i šampanjac Laurent-Perrier.