RADE ŠERBEDŽIJA:

'Angelina je jednostavna i pametna žena'

20.08.2010 u 07:25

Bionic
Reading

Angelina dolazi na poziv Rade Šerbedžije navodno sa svojim dvogodišnjim blizancima

'Već neko vrijeme Angelina i ja razgovaramo u vezi s njezinim novim filmom. Ona je jednostavna i pametna žena. Pozvao sam je na Brijune jer znam da voli kazalište i mislio sam da bi joj bilo zanimljivo vidjeti našu predstavu 'Kralj Lear' koju uspješno igramo već 10 godina', izjavio je Rade Šerbedžija za Jutarnji list.

Njegov angažman u njenom redateljskom debiju razlog je privatnog dolaska slavne glumice na Brijune, za koji nije imala nikakvih posebnih zahtjeva osim diskrecije. Prema informacijama Večernjeg lista, holivudska diva će u Hrvatsku navodno doći sa svojim dvogodišnjim blizancima Vivienne i Knoxom, dok će njen suprug Brad Pitt paziti na ostalih četvero mališana u Los Angelesu gdje snima film 'Moneyball'.

Glumičino osiguranje na Brijunima boravi od četvrtka kako bi provjerili sve pojedinosti oko smještaja Angeline Jolie, koja bi trebala tijekom petka ujutro sletjeti na pulski aerodrom. Nagađa se da će odsjesti u Kaštelu, luksuznom objektu u kojem odsjedaju visoki politički dužnosnici, a navečer bi trebala pogledati predstavu.