PETAR METLIČIĆ:

'Puno visim na telefonu'

19.08.2010 u 21:30

Bionic
Reading

Bivši rukometni reprezentativac trebao je promjenu te je zamijenio klub i karijeru nastavio u Celju, kako bi bio bliže supruzi i sinovima

Bivši rukometni reprezentativac Petar Metličić (33) nakon osam godina sportskog pečalbarstva u Španjolskoj karijeru nastavlja u Pivovarni Laško iz Celja. Tako će biti bliži supruzi Katiji i sinovima Juri (9) i Roku (4,5) koje smatra svojim najvećim životnim uspjehom, piše Gloria.

Otkrio je da nije bio zadovoljan klimom u klubu te da mu je trebao izazov. Nostalgiju za domom liječi time što visi na telefonu s obitelji i prijateljima. Također nastoji redovito pratiti što pišu hrvatski mediji. Najradije ljetuje na Braču, gdje mu žive roditelji otkada su u mirovini, a u razgovoru za časopis Gloria otkrio je koji mu je sin sličniji i kako im pristupa u odgoju.

'Obojica imaju ponešto od mene. Roko je temperamentniji i pun energije, kakav sam i ja bio u njegovim godinama, a Jure baš kao i ja odmalena nešto trenira. Trudim se razumjeti ih i svakom prilazim na način koji zahtijeva njegova osobnost', kaže Metličić. Svoju obitelj smatra svojim najvećim uspjehom, a još ne planira čime će se baviti nakon igračke karijere.