NESTAŠNI ANĐELI

Nika Fleiss ostavila supruga zbog plavokosog muškarca

19.08.2010 u 10:14

Bionic
Reading

Sredinom siječnja slavna skijašica posjetila je holistički centar u blizini Mokrica, gdje je o anđelima poučavao izvjesni švicarski anđeolog u kojeg se navodno zagledala

Kruže priče da je skijašica Nika Fleiss (24) nakon samo tri tjedna shvatila da brak s Michelom Lucatellijem (42) nije ono o čemu je sanjala, a oči su joj otvorili anđeli, piše Gloria. Sredinom siječnja posjetila je holistički centar u blizini Mokrica, gdje je o anđelima poučavao izvjesni švicarski anđeolog u kojeg se navodno zaljubila. Bliske osobe tvrde da je to priznala svom suprugu te da je s plavokosim muškarcem viđena u svibnju i lipnju na Cresu.

Nika i francuski skijaški trener Michel Lucatelli, koji su se vjenčali uoči prošlog Božića u Samoboru, ovog ljeta namjeravali su se vjenčati i u crkvi na Cresu te napraviti veliko slavlje. Umjesto toga Nika je potvrdila da ona i njezin suprug nisu više zajedno.

'Istina je da smo se Michel i ja razveli. Neke se stvari jednostavno više nisu mogle razvijati i nismo mogli živjeti udvoje pa smo odlučili krenuti svatko svojim putem', objasnila je skijašica.