Estrada ČIOVO

Vlatka Pokos sunča se u toplesu i ljetuje kao ilegalka?

Ljetni odmor voditeljice i pjevačice na idiličnom Čiovu omela je inspekcija zbog vlasnikovog nelegalnog oglašavanja na internetu te dojave da zapošljava strance

Pokos (40) je odsjela u vili Marco Polo čiji vlasnik ne prijavljuje goste, već tvrdi da su mu svi prijatelji ili poslovni partneri, pa im stoga ne naplaćuje boravak u vili, piše Večernji list.

Vlatka je uživala sunčajući se u toplesu na plaži u Slatinama na Čiovu, a njezine je ugodne trenutke odmora prekinuo iznenadni posjet inspektora.

Vlasnikov rođak inspekciji je objasnio da objekt ne radi i da nema gostiju te da u vili trenutačno odsjedaju samo prijatelji i poslovni partneri jer sobe nisu za iznajmljivanje. To je rekao i sam vlasnik kojeg je rođak nazvao mobitelom i dao mu da popriča s inspektorima.

Na privatnoj plaži ispred vile sunčali su se gosti, koji su potvrdili da plaćaju sobu i sve usluge tijekom svog boravka u vili Marco Polo. Blizu njih sunčeve zrake upijala je i Vlatka Pokos koja nije željela ništa komentirati. Nije bila zadovoljna što je vidjela novinare, piše Večernji list.

Vlasnika najvjerojatnije čeka zabrana obavljanja ugostiteljske djelatnosti, a slijedit će svakodnevne kontrole objekta. Propisat će mu se i novčana kazna koja, prema Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti, varira od pet do 50 tisuća kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više