IZNENAĐENA SIMONA:

'Ma gdje piše da sam se preselila kod Mihanovića?!'

17.08.2010 u 10:19

Bionic
Reading

Upitali smo bivšu gospođu Gotovac jesu li istinite glasine da se preselila u vilu 64-godišnjeg splitskog slikara Zvonimira Mihanovića

U časopisu Extra osvanula je vijest da Simona Šajn već neko vrijeme boravi u domu 64-godišnjeg slikara Zvonimira Mihanovića u elitnoj splitskoj četvrti Meje u čiiju je vili navodno smjestila većinu svojih stvari.

Kad smo kontaktirali Simonu Šajn, djelovala je iznenađeno tim vijestima:

'Ma gdje to piše? Ne znam što da vam kažem osim da ne želim komentirati svoj privatni život', objasnila je.

Inače, Simona i Mihanović prvi put su se pojavili zajedno u javnosti pretprošle subote na reviji dizajnerice Marte Buzolić koja se održala na Braču.

Iako su reviju napustili zajedno, a 39 godina stariji umjetnik kasnije je platio Simoni i skupocjeni kozmetički tretman u jednom splitskom salonu, bivša manekenka i dalje negira da ga poznaje.

'Nije istina da živim s njim, već sam u centru kod prijateljice. Tog slikara ni ne poznajem, jedino sam na internetu vidjela da krasno slika', objasnila je Simona. Mihanović, čije slike na američkom tržištu dosižu cijene između 100 i 150 tisuća dolara, već je godinama razveden od Amerikanke Kay, koja je predavala na Harvardu.

'Što se tiče lijepih žena s kojima me viđaju, mogu vam reći da od biblijskih vremena do danas nitko nije odvajao život umjetnika od lijepih žena. Lijepa žena je neodvojiv dio slikarova ateljea, kao što su to boje i lakovi', izjavio je slikar za Nacional.